Özdemir satılan bu arazilerle cevap verdi

Özdemir satılan bu arazilerle cevap verdi
11 Aralık 2021

Geçtiğimiz günlerde AK Parti binasında bir basın açıklaması düzenleyerek, Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı 'Bolu'yu parsel parsel satıyorlar' diyen AK Parti Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Uğur Akbay'a Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir'den sert yanıt geldi.

Bolu'da Ak Parti döneminde satılan ve bugüne kadar bir çivi dahi çakılmayan araziler üzerinden yüklenen Rasim Özdemir özellikle Karacasu Beldesinde satılan arazilere dikkat çekti.

Özdemir, "Kütahya’ya orman binası karşılığında, turizm merkezi Karacasu’daki 56 dönümlük arazinin satışına, yine Karacasu'da Orüs'ün arazisinin yok pahasına satışına ses çıkarmayanlar, bugün karşılığında Bolu’ya orman binası yaptığımız fidanlık arazisinin şehrimize büyük değer kazandıracak bir yatırım için küçük bir kısmının satılmasına yaygara kopartıyorlar.

Gömleğini çıkartıp mücahitlikten müteahittliğe geçenler bunları çabuk unuttular. Biz göreve başladığımızda Kültür Mahallesi’nin en işlek caddesinin yolunu bile satmıştınız" dedi.

2 yorum yapılmış

  • Bolu141412 Aralık 2021 - 18:04
    Sayin başkan zaten sizin kazanmanizin sebebi onlar satti diye AKP neden kaybetti saniyorsunuz size halk soruyor satip neyaptiniz ne iş yaptiniz diye Sizde AKP gibi cevap vermeyin
  • Melungeo 1412 Aralık 2021 - 21:23
    sizde iftira atıyorsunuz..namazlı absesti adamlar yapmazlar..sütte leke var onlarda yok..siyaset ya adama her şeyi yaptırır..tamam bizde sattık deyen adam adamdır...

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.