Örnekbaş'tan iddialı açıklamalar

Örnekbaş'tan iddialı açıklamalar
7 Haziran 2022

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş genel seçimde Bolu'dan bir milletvekili çıkaracaklarına kesin gözüyle baktıklarını ve çalışmalarını bu yönde sürdürdüklerini söyledi.

Bolu'da herkesimi temsil edecek adaylarla seçime gireceklerini söyleyen Başkan Örnekbaş, "Bolu'da bir milletvekili çıkaracağız. Bolu'da ben 1 - 1 - 1 olacağını düşünüyorum. Çalışmalarımızda şu an gördüğümüz tablo bu. Partimize her geçen gün teveccüh artıyor. Vatandaşımız İyi Parti'yi bağrına basmış durumda. Bir milletvekili çıkaracağımıza kesin gözüyle bakıyoruz" dedi.

1 yorum yapılmış

  • Selçuk TAŞ9 Haziran 2022 - 11:50
    Aynen böyle olabilir. 1+1+1 ama bunu özellikle atandığı makamlarda insanlara tepeden bakarak ve liyakatsız ekipler kurarak hatta kurumlara yıllarını verip birikimi olan insanları adam yerine koymayan yöneticilere borçlusunuz. Umarım seçimlere kadar iktidar partisi teşkilatı ve vekilleri uyanırda bu tablo değişir:

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.