O arsaya park yapılacak

O arsaya park yapılacak
11 Haziran 2019
Bolu Belediye Meclisi Haziran Ayı İlk Oturumu’nda, eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz döneminde Kültür Mahallesi’nde satılan ve inşaatına başlanan arsaya park yapılacağı açıklandı. Haber: Erol DEĞİRMENCİ Bolu Belediye Meclisi Haziran Ayı ilk oturumu, Bolu Belediye Meclisi Salonu’nda yapıldı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yönetiminde yapılan meclis toplantısında, birim müdürlüklerinden gelen maddeler meclis üyelerinin oylarına sunuldu. Meclis toplantısında, eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz döneminde satılarak inşaatına başlanan arsa hakkında da flaş bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz aylarda inşaat ruhsatı iptal edilen arsaya park yapılması meclis üyelerinin oylarına sunuldu. Meclis üyeleri maddeyi İmar Komisyonu’na sevk ederken, arsanın park olarak değerlendirilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

1 yorum yapılmış

  • İBRAHİM ÜNAL12 Haziran 2019 - 06:42
    Sayın editör, aynı bulvar üzerinde yapılan ve yapımı devam eden diğer inşaatlarla ilgili neden bir araştırma yapılmıyor. Oradaki inşaatların hepsinde aynı sıkıntı var. hatta bazıları mahkemelik (Çakmaklar İnşaat vb.) Ama nedense vatandaşın yenen hakları kimsenin umurunda değil Tabii gariban vatandaş hakkını arayamaz arasa da hakkını alamaz....

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.