Nurettin Doağan afet bölgesinde işçi gibi çalışıyor

Nurettin Doağan afet bölgesinde işçi gibi çalışıyor
10 Şubat 2023

Uzun yıllar AK Parti İl Başkanı olarak görev yapan, şu an AK Parti Doğu Anadolu Koordinatörü olarak AK Parti'de siyasi hayatına devam eden Nurettin Doğanay gün lerdir deprem bölgesinde adeta bir işçi gibi çalışıyor.

Depremin hemen akabinde bölgeye intikal eden Nurettin Doğanay Bolu'dan gelen yardımların dağıtımından tutunda enkaz kaldırma çalışmalarında dahi bir işçi gibi görev alıyor.

Bölgede kendi götürdüğü bir çadırda kalan Nurettin Doğanay özewllikle Bolulu vatandaşlara gönderdikleri yardımlar için teşekkür ederek gösterilen hassasiyetin devam etmesini istedi.

Afet bölgesine şov yapmaya değil, mağdur vatandaşlara yardım etmek için geldiğini dile getiren Doğanay, "Kışın 2 tane yolu açmaktan aciz bazıları buralara gelip avazı çıktığınca bağırıp siyasi şov yapmaya çalışıyor. Bu büyük bir ayıptır. Burada insanlar acılarıyla uğraşırken bu insan üzerinden siyasi rant elde etmeye çalışanlar bir gün ne kadar yanlış yaptıklarını fark edecekler. Buralarda gelip canlı yayın yaparak depremzedelere yardımcı olmuyorsunuz. Bilakis bu insanların moralini bozuyorsunuz. Ben buraya hemen depremin akabinde geldim. Ailem dışında da buraya geldiğimi çoğu insan bilmiyor. Gün geliyor enkaz kaldırıyorum, gün geliyor yiyecek giyecek dağıtıyorum. Özellikle Bolu halkımız buraya karşı çok hassas. Her gün buraya yardım gönderiyorlar, kendileri gelip çalışıyorlar. Allah hepsinden razı olsun. O insanların hiç biri bazıları gibi siyasi şov peşinde değil. İnsanlığın gereğini yapıyorlar." dedi.  

1 yorum yapılmış

  • Sadık alagöz 10 Şubat 2023 - 12:47
    Depremin hemen akabinde bölgeye intikal eden Nurettin Doğanay Bolu'dan gelen yardımların dağıtımından tutunda enkaz kaldırma çalışmalarında dahi bir işçi gibi görev alıyor. İşçi gibi derken çokmu kötü İşçi olmak .

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.