'Niyetimiz görevden aldırmak, kayyum atatmak değil'

'Niyetimiz görevden aldırmak, kayyum atatmak değil'
19 Mart 2022

AK Parti İl Başkanı Suat Güner, Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı ne görevden aldırmak nede kayyum atatmak gibi bir niyetleri olmadığını ama koltukta oturduğu sürece yaptığı yanlışlarada sessiz kalmayacaklarını söyledi. Başkan Suat Güner, başkan Tanju Özcan'ın görevde bulunduğu 3 yıl boyunca şovdan başka bir iş yapmadığınıda dile getirdi.

Hakkında yaklaşık 100 farklı konuda suç duyurusunda bulunan AK Parti teşkilatının kendisini görevden aldırmaya çalıştığını söyleyen Belediye Başkanı Tanju Özcan'a AK Parti İl Başkanı Suat Güner'den cevap geldi.

Güner, "Başkan Özcan savcılığa teslim ettiğimiz dosyayı sulandırma çabasına girmiş. Ama beyhude. Açıklamalarını duyanda sütten çıkma ak kaşık sanacak. Niyetimiz ne seni görevden aldırmak ne de kayyum atatmak. Biz halkımızın kararına saygılıyız. Koltukta oturduğun süre boyunca yanlışlarını elbette eleştireceğiz. “Sarı mekaplılara “ övgü yağdıran PKK ve HDP sevicilerle ihalelerde pazarlık yaptığını tabi gündeme getireceğiz. Tesettürlü bir hanımefendiye yönelik edep sınırlarını aşarcasına alaycı bir uslupla dalga geçmeni unutturmayacağız. Şehirde yaşayan ve sana umut bağlayanların kar yağdığında yaşadıkları çileleri dile getirmekten vazgeçmeyeceğiz. Vekillik döneminde hangi hizmetleri engellemek için mahkeme kapılarında dolandığını tek tek dillendireceğiz. “Tüyü bitmemiş yetimin hakkını savunuyorum“ derken kooperatifler üzerinden hangi hakların yenildiğini anlatmaktan geri durmayacağız" şeklinde konuştu.

3 YIL BOYUNCA NE YAPTIN

Başkan Güner Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın 3 yıllık görev sürecinde şovdan başka hiçbir şey yapmadığını dile getirerek, "3 yıl boyunca akıllarda ne kaldı Allah aşkına. Sadece yaptığı şovlar. Bolu şehir olarak bu sürede  ne kazandı ? sadece Büyük bir hayal kırıklığı. Büyükler der ki; Acemi kasap ne satır bırakırmış ne masat. Senden ricamız, geçmişte yapılanları bozma yeter. Zira  düzeltmek yine bize düşecek" dedi.

3 yorum yapılmış

  • Vatandas19 Mart 2022 - 17:49
    Sosyal medya ıl baskanı.Senden ricamız, geçmişte yapılanları bozma yeter. Zira düzeltmek yine bize düşecek" demış.Avcunuzu yalarsınız.,Ömrünuz vefa etmeyecek.
  • Bolulu20 Mart 2022 - 17:39
    Güner bey, birazda vekilleri takip etsen. Acaba Boluya ne yaptılar diye. Başkan adam gibi adam ve Bolu Belediye başkanı.
  • Trainer 21 Mart 2022 - 09:01
    Bobesgym de ki olaylarınızı yakinen biliyoruz suat bey samimiyseniz bu hak konusunda lütfen o dönemde yapılanlarıda mahkemeye taşıyın... kimler ne görevlere getirildi getirilenler ne kdr kulübü nerelerde zarara uğrattı... teşkilatçılığı takım tutar gibi parti tutmayı bırakıp samimiyetle inandığınız dinin gerekliliklerini yerine getirin. Haksızlığa karşı sustunuz orda çalışanlara dışarda halka zulüm ettiniz kendi döneminizde bunlara sessiz kalmasaydınız

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.