Ne zaman twit atsa biri gidiyor

Ne zaman twit atsa biri gidiyor
7 Kasım 2016

Bolu Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği görevini yürüten Doktor Metin Tahaoğlu Zonguldak’a atanırken, yerine Bitlis Kamu Hastaneleri eski Genel Sekreteri Şevki Erkal atandı.

İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki görev değişikliğinden sonra Sağlık’ta da yaşanan bu değişiklikte AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay başrol oynadı.

Eski İl Emniyet Müdürü’nün ardından Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteride Bolu’dan gönderildi. Her fırsatta Bolu’da başarısız bürokrat istemediğini vurgulayan AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın çabaları sonrası iki bürokratta ilimizden gönderildi. Geçmişte yaptığı açıklamalarda,“Bolu’nun menfaatleri için babamın oğlunu bile tanımam” diyen AK Parti İl Başkanı Doğanay, başarısız gördüğü bürokratları Bolu’dan göndermek için büyük çaba harcıyor. Bu iki değişiklik ile Doğanay bürokratlar üzerindeki kararlılığını ortaya koymuş oldu. Bolu’da Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Doktor Metin Tahaoğlu Zonguldak  Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği görevine atanırken, Bolu’ya Bitlis Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Şevki Erkal ve ekibi atandı. Doğanay geçtiğimiz haftalarda yazdığı mesaj sonrasında İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya görevinden alınmıştı. Bu sefer “Mezarlıklar kendilerini vazgeçilmez sanan insanlarla dolu” şeklinde bir ileti yazdıktan sonra Bolu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri değişti.    

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.