Ne zaman bitecek bu projeler

Ne zaman bitecek bu projeler
17 Ağustos 2022

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz zamanında Köroğlu Park olarak yapımına başlanan, Belediye Başkanlığını Tanju Özcan'ın kazanmasından sonra ise Millet bahçesine çevrilen park ve 2015 yılında yapımına başlanan olimpik yüzme havuzunun ne zaman hizmete gireceği merakla bekleniyor.

28 milyon 223 bin liralık bir yatırımla 90 bin metrekarelik alan üzerine yapılan Millet Bahçesi bir türlü hizmete giremiyor.

İçinde millet kıraathanesi, büfe, giyinme soyunma odaları, spor sahaları, bisiklet parkı, bisiklet yolu, otopark, koşu yolu, üst kademe gölet, seyir terası, piknik alanı, çocuk oyun alanı, yöresel ürün satış alanı, mescit ve çocuk kütüphanesi gibi alanların bulunacağı Millet Bahçesinin şimdiye kadar çoktan hizmete girmesi gerekiyordu. Fakat bugün gelinen noktada Millet Bahçesiyle ilgili kimseden ses soluk yok.

YÜZME HAVUZU İNŞAATI BAŞLAYALI 7 SENE OLDU

Bilindiği üzere Metin Yılmaz'ın Spor Bakan Yardımcısı iken yatırım programına aldırıp 2015 yılında yapımına başlanan yüzme havuzu bitmiş gibi görünsede halen açılışı yapılmadı.

2022 yılının başında açılacağı söylenen Olimpik Yüzme Havuzunun neden açılmadığı veya ne zaman açılacağı ise halen bilinmiyor.

OKULLARIN HALİ NE OLACAK BİLEN YOK ?

Öte yandan güçlendirme çalışmaları yapılan çok sayıda okulunda akibeti belli değil. Çalışmalar bir durup bir devam ederken hiç bir okulun önümüzdeki eğitim ve öğretim yılına yetişmesi mümkün görünmüyor.

Haliyle bu tablo ortadayken Bolu vatandaşta, 'Bolunun milletvekilleri ne iş yapar' demekten kendini alamıyor.

4 yorum yapılmış

  • Basri 17 Ağustos 2022 - 20:58
    Olm yuzme havuzu insaati 31.12.2021tarinde .muteahhit firma tarafindan GENCLIK VE SPOR IL MUDURLUGUNE devredildi .Millet bahcesi ihalesi yapildi şu anda calismalar guya devam ediyor anlarsaniz.
  • Berkcan18 Ağustos 2022 - 20:43
    Havuz tıkır tıkır çalışıyor. Asıl siz oturduğunuz yerden haber yaparsanız bu ülke ne olur bilinmez. Boş basın boşşşş.
  • Bolulu vatandaş 19 Ağustos 2022 - 14:40
    Geredeli vekil bütün işleri halleder.
  • Vatandas27 Ağustos 2022 - 10:57
    Onlar yolcu olduklarını bildiği için hatıra resmi çektiriyorlar.9 -10 ay sonra iktıdarda değiller.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.