Muhtar köylüyü büyük yükten kurtardı

Muhtar köylüyü büyük yükten kurtardı
2 Şubat 2023

Merkez Karamanlar Köyü muhtarı Fatih Yavuzer yıllardır köylünün sırtına yük olan elektrik maliyetini düşüren projenin hayata geçmesiyle birlikte AK Parti teşkilatına teşekkür yayınladı.

Köyde kullanılan suyun arıtması için yüksek elektrik faturaları ödeyen köy halkının bu sorununu çözmek için çalışmalara başlayan Muhtar Fatih Yavuzer elektrik üretimini sağlamak için güneş panellerini köye kurdurdu.

Yavuzer yayınladığı mesajda AK Parti İl Başkanı Suat Güner'e, Milletvekili Arzu Aydın'a, Özel İdare Başkanı Yaşar Yüceer ve İl Genel Meclis Üyesi Zerrin Yavuz'a teşekkür ederek, "Karamanlar köyü İçme suyu kuyumuzda elektrik maliyetinin yüksek oluşundan güneş enerjisi ile elektrik üretimi için panellerimizin kurulumu yapılıp elektrik üretmeye başladık. Karamanlar köyü muhtarı olarak emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Bir ilk olmanın gururunu yaşıyorum" dedi.

  

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.