Muhammed Emin Demirkol'a coşkulu karşılama

Ankara'da adaylığı resmen ilan edildikten sonra Bolu’ya dönen Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol, parti binası önünde yüzlerde AK Partili vatandaş tarafından coşkuyla karşılandı. 

Muhammed Emin Demirkol'a coşkulu karşılama
19 Ocak 2024

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü görevinden Bolu Belediye başkanlığına aday adayı olmak için istifa eden Muhammed Emin Demirkol’un adaylığı, bugün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyuruldu.

Ankara’da düzenlenen aday tanıtım törenine katılan Demirkol, törenin ardından Bolu’ya dönerek, parti binası önünde yüzlerce AK Partili vatandaş tarafından coşkuyla karşılandı.  

Kendisini karşılamaya gelenlere teşekkür konuşması yapan Demirkol, konuşmasında “31 Mart yerel seçimlerinde Bolu'muzu Gerçek Belediyeciliğe kavuşturmak için Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Bolu Belediye Başkanlığı adaylığımızı ilan etmesinin ardından il başkanlığı binamıza gelerek büyük bir heyecanla ve yoğun katılımla bizleri karşılayan, gücümüze güç katan çok değerli hemşehrilerimize, Bolumuza ve teşkilatımıza yıllarca emek vermiş değerli büyüklerimize, belediye başkan aday adaylarımıza, geçmiş dönemde görev alan tüm il ve ilçe başkanlarımıza ve mevcut yönetimlerde dinamizmi ile her zaman yanımızda olan teşkilatımıza çok teşekkür ederim. 

 Bolu aşkımıza ve birlikte başaracağız sözümüze ortak olan tüm hanımefendilere, beyefendilere, gençlerimize ve kardeşlerimize sonsuz şükranlarımı sunarım. 

 Sözümüz söz, hep birlikte başaracağız…” dedi.

1 yorum yapılmış

  • Halkın Adamı 20 Ocak 2024 - 08:15
    Halka hizmet Hakka hizmet . Muhammed Emin Demirkol Bolu muza hayırlı olsun .

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.