Mudurnu'ya çok kötü haber

Mudurnu'ya çok kötü haber
24 Mart 2016

3 yıldan bu yana Pak Tavukçuluk tarafından Mudurnu Piliç markasıyla işletilen tesisler yeniden kapatıldı. Son kapatılmayla birlikte tesisler 3. kez üretimi durdurmuş oldu.

Bolu’nun Mudurnu ilçesinin en büyük sanayi kuruluşu ve toplu istihdam yaratan tek kurumu olan Pak Tavukçuluğun sahibi olduğu Mudurnu Piliç üretimi 3. kez durdurdu. Karar ilçede şok etkisi yaratırken, sadece 2015 yılında 6 milyon lira zarar açıklayan Pak Tavukçuluğun küçülme çalışmaları kapsamında tesisleri kapattığı ve kesim işlemini şirkete ait Gebze kesimhanesinde devam edeceği belirtildi. “TEKRAR EKONOMİYE KAZANDIRMAMIZ LAZIM” Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, “Kapanma geçtiğimiz hafta belediyemize bildirilmişti. Mudurnu kesimhanesini ilçemiz istihdamı açısından önemi ortadaydı. Burada çalışan çok sayıda vatandaşımız evine emek götürüyordu. Fakat şimdi bu arkadaşlarımız işsiz kaldılar. Biz bu tesisin tekrar ekonomiye kazandırılması noktasında desteğimiz ve gayretimiz devam edecek” ifadelerini Kaynak: Bolu Gündem

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.