Milletvekili Türker Ateş'i açılışa davet dahi etmediler

Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Yöresel Ürünler Pazarı’nın açılışına Bolu Milletvekili Türker Ateş davet edilmedi. Türker Ateş'e normal üyelere giden mesaj gurupta olduğu için geldi.

Milletvekili Türker Ateş'i açılışa davet dahi etmediler
15 Şubat 2024

Bolu Belediyesi tarafından 5 yıl sonra açılışı yapılabilen Yöresel Ürünler Pazarı’nın açılışı geçtiğimiz günlerde  CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek'inde katılımıyla düzenlenen törenle açılmıştı.

Açılış töreninde CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş'in olmaması gözlerden kaçmadı. Ateş'in neden törene katılmadığını araştıran Bolu Gazetesi editörü Caner Güngör ilginç bilgilere ulaştı. Törene CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş davet edilmediği gibi bilgi dahi verilmedi. Türker Ateş'e sadece CHP'nin tüm üyelerine gönderdiği telefon mesajı gitti. Türker Ateş'e Başkan Tanju Özcan'dan da bir davet gönderilmedi.

Bilindiği üzere Türker Ateş'e genel seçimlerde de destek olunmadığı gibi oy kaybetmesi için CHP içinde bir gurup operasyon yapmış, oylarını MHP Bolu Milletvekili seçilen İsmail Akgül'e verilmesi için çaba sarfedilmişti. Hatta Belediye Başkanı Tanju Özcan, 'Bizim İsmail'e oy verin' diyerek açıkça Türker Ateş ve Millet ittifakı ortağı olan İYİ Parti'nin milletvekili adaylarını hiçe saymıştı.

 

1 yorum yapılmış

  • Bolulu15 Şubat 2024 - 23:45
    Chp genel merkezi takmaz Vekil dinlemez kendi başına takılıp astığım astık kestiğim kestik. Gece diğer partileri arayıp tehdit eder Mhp ye destek veren iş adamlarına tepki yapar. Sıkıldık vallahi de billahi de Tanju ya artık dur demenin zamanı geldi. Tabiri caizse biz kendisine görev verdikçe o kendini Polat Alemdar sandı anlaşılan. Vekil Bey çok nazik beyfendi bir insan. Partiyi bitirdiler Bolu da.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.