Meteoroloji Bolu'yu uyardı: kuvvetli sağanak geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 40 ile sarı, 4 ile ise turuncu uyarı verdi. Uyarı verilen iller arasında Bolu da  bulunurken, vatandaşların şiddetli sağanaklara karşı tedbirli olunması istendi.

Meteoroloji Bolu'yu uyardı: kuvvetli sağanak geliyor
1 Ekim 2023

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, şiddetli sağanak yağışların beklendiği aralarında Bolu'nun da olduğu 44 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre 1 Ekim günü, Bolu, İstanbul, Ankara, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Çorum, Elazığ, Giresun, Kayseri, Kocaeli, Nevşehir, Rize, Sinop, Tekirdağ, Trabzon, Yozgat, Kırıkkale, Şırnak, Yalova, Amasya, Artvin, Bingöl, Çankırı, Diyarbakır, Erzincan, Kastamonu, Kırşehir, Malatya, Ordu, Sakarya, Siirt, Sivas, Tokat, Tunceli, Zonguldak, Batman, Bartın, Karabük ve Düzce için sarı kodlu uyarı yapıldı. Öte yandan Adana, Samsun, Osmaniye ve Hatay için ise turuncu kodlu uyarı geldi.

Vatandaşların sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olması istendi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.