Mecliste su şişeleri havada uçuştu

21 Şubat 2023

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay arasında yaşanan gerginlik sırasında AK Partili meclis üyesi Hacer Çınar, Başkan Özcan' a su şişesi fırlattı. Çınar'ın hareketi sonrası ortalık karıştı.

Bolu Belediye Meclisi'nde depremzedelere yönelik yapılacak yardımların görüşülmesi için Şubat Ayı Olağanüstü toplantı sırasında bir araya gelen meclis üyeleri arasında tansiyon yükseldi.

Başkan Tanju özcan'ın devletin deprem bölgesinde yetersiz kaldığını söylemesi ve Bolu Valisi Erkan Kılıç'a ettiği sözler karşısında AK Partili Belediye Meclis Üyeleri başkan Özcan'a tepki gösterdi.

Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin ardından Bolu'ya yerleşen depremzede vatandaşlar için yapılacak yardımlar ve Bolu Belediyesi'nin Adıyaman’daki yardım çalışmaları için Meclis kararı alındığı esnada, depremzedelere ulaştırmak üzere  99 milyon liralık kredi başvurusu yapılabilmesi için Başkan Özcan’a yetki verilmesi gündeme geldi.

AK Parti grup üyelerinin 99 milyon liralık kredi için Tanju Özcan'a yetki verilmesine karşı çıkması üzerine mecliste gerginlik arttı. AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay'ın kürsüde gerçekleştirdiği konuşma sonrasında Akbay ve Tanju Özcan arasında karşılıklı atışma yaşanmasının ardından Tanju Özcan'ın kararı meclis üyelerine sunduğu esnada arkalarda oturan AK Parti Meclis Üyesi Hacer Çınar, Tanju Özcan'a su şişesi fırlattı. Çınar’ın saldırı girişimi sonrası salona zabıta ekipleri geldi. 

Mecliste yaşanılan gerginlik anları sonrasında tartışma konusu olan gündem maddesi oy çokluğu ile kabul edildi.

2 yorum yapılmış

  • Dvorak21 Şubat 2023 - 23:26
    Caner Bey, siz herşeyi haber yaparsınız. Sizden beklenti var. Mevzu bahis hanımefendinin yükseliş hikayesini bolu kamuoyu merak ediyor.
  • Tenekeci 23 Şubat 2023 - 09:49
    Evet bu bayanın geçmişi ve bu günü adlı bir yazı dizisi yapılmalı nerede ve nasıl işe başladı hangi vesile ile bu seviyeye ulaştı bir başkana tokat atmaya çalışabilmesi in gücünü kimden alıyor ki orada o tokat Bolu halkına atılmak istenmektedir

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.