Mansur Şen'i kandıran çıksın ortaya

Mansur Şen'i kandıran çıksın ortaya
8 Aralık 2020

İyi Parti kontejanından Belediye Başkan Yardımcısı olan Mansur Şen sosyal medya hesabından kandırıldığını söyledi. Şen kendisini kimin nasıl kandırdığını ise yazmadı. Bu paylaşım akıllarda soru işareti bıraktı.

Önce İyi Parti'den Belediye Meclisine giren sonrasında ise İyi Parti kontejanından Belediye Başkan Yardımcısı olan Mansur Şen Facebook hesabından kinayeli bir paylaşım yaptı. 

Paylaşımında rahmetli Muhsin Yazıoğlu'nun bir sözüne yer veren Mansur Şen omurgadan ve kandırılmaktan bahsetti. Ne demek istediği çok anlaşılamayan Mansur Şen acaba kimlere mesaj gönderdi.

Mansur Şen'in Kars'tan yaptığı paylaşımda; "Bir saniyesine bile hükmedemediğin bir dünya için bu kadar fırıldak olmaya gerek yok " demişti rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu..

İdeolojinin de ötesinde bir duruşu olmalı insanın...

Zorda olsa omurgalı olmaya devam edeceğiz..

Kandırılsak bile...

Kars şehrimizden saygılar selamlar." şeklinde ifadelere yer verdi.

Şen'in bu paylaşımı sonrası akıllara Fatma Gül'ün Suçu Yok dizisi geldi. Bilindiği üzere dizide Fatma Gül karakteri sık sık kandırılıyordu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.