Mansur Şen'e yol göründü gibi

Mansur Şen'e yol göründü gibi
10 Aralık 2020

Geçtiğimiz günlerde kimi hedef aldığı belli olmayan bir paylaşım yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mansur Şen'in Başkan Tanju Özcan tarafından gözden çıkarıldığı kulislerde konuşulmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde gitti Kars'tan, "Bir saniyesine bile hükmedemediğin bir dünya için bu kadar fırıldak olmaya gerek yok " demişti rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu.. İdeolojinin de ötesinde bir duruşu olmalı insanın...Zorda olsa omurgalı olmaya devam edeceğiz.. Kandırılsak bile..." şeklinde facebook hesabından bir paylaşım yapan Başkan Yardımcısı Mansur Şen'in bu sözleri kime söylediği anlaşılamamıştı.

İyi Parti kontejanından önemli bir makama getirilmesine karşın sosyal medyada bu şekilde bir paylaşım yaparak kendi partililerinden bile tepki gören Mansur Şen'in şehir dışından dönmesinden sonra Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından görevden alınacağı ve yerine yine İYİ Parti Meclis Üyelerinden birini Başkan yardımcısı olarak atayacağı kulislerde dillenmeye başladı.

Başkan Yardımcısı Mansur Şen bugüne kadar bu paylaşımı ile kimi hedef aldığını açıklamadı.

3 yorum yapılmış

  • İbrahim kıymaz 11 Aralık 2020 - 17:58
    Mansur beyin mesajın da ne var doğru söylemiş, çok yerinde bir söz, tanju başkanın yerinde olsam bu sözü çerçeve yaparım makama asarım.aslında dünya fani. Ölüm ani, değmez
  • Sabri 11 Aralık 2020 - 22:58
    Benim bildiğim Mansur bey se kimseye temenni etmez bildiği yoldan şaşmaz sapına kadar delikanlı mert biri . Hiçbir konu da taviz vermez Saygılar
  • Bolulu16 Aralık 2020 - 16:19
    Bir iyi gider başka iyi gelir. Hepsi dürüst ve işini lagiyla yapacak insanlar. Meclis üyelerinden Hasan Hakan ALPASLAN belediyede abisinin boşalttığı en iyi dolduracaklardandir.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.