Mansur Şen müfettişlere ifade verdi ortalık karıştı

Mansur Şen müfettişlere ifade verdi ortalık karıştı
9 Aralık 2021

Bir zamanlar Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın en yakınındaki isim olan, CHP ve İYİ Parti ittifakından belediye meclis üyesi seçildikten sonra İYİ Parti kontejanından başkan yardımcılığına getirilen Mansur Şen istifasının ardından adeta intikamını aldı.

14 AVM arkasında bulunan arsalar için alınacak emsal kararlarının oylandığı meclis toplantısına katılmayan, hatta bu konuyla ilgili bugüne kadar bir açıklama dahi yapmayan Mansur Şen, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişlerine 'bu kararla ilgili rant sağlanması ihtimali var' diyerek verdiği ifade sonrası Mecliste kabul oyu kullanan İYİ Partili ve CHP'li meclis üyeleri hakkında soruşturma izni verildi.

Dün İçişleri Bakanlığı tarafından 'kabul' oyu kullanan Melis üyelerine birer sarı zarf gönderilerek savunmaları istendi.

ŞİMDİYE KADAR NEREDEYDİ ?

Mansur Şen'in bu tavrı sonrası kendi partisinin meclis üyeleri ve kabul oyu kullanan tüm meclis üyeleri Şen'e büyük tepki gösterdi. Meclis üyeleri emsal kararının oylandığı toplantıya katılmayan, burada görüş belirtmeyen Mansur Şen'in sonradan adeta 'öküz öldü ortaklık bozuldu' şeklinde ki bu tavrına anlam veremediler.

3 yorum yapılmış

  • Hasan Ali9 Aralık 2021 - 14:40
    Mansur Bey demek ki biat kültüründen gelmemiş.
  • Bolulu9 Aralık 2021 - 15:13
    Daha açık anlatsan anlayacağız. Imar kararında ne sorun varmış? Kime kimlere rant sağlanmış?
  • İsmail TAŞCI 12 Aralık 2021 - 08:33
    Mansur efendi size kalsaydım inşaat ruhsatını verip tavşana kaç köpeklerine tur dediniz adresi vereyimmi GÖLYÜZÜ 2053/52 parsel köpéğinide biliyon dimi cimer şikayetim sonrası hepiniz suspus oldunuz heee unutmadan bütün DAVALARIMI KAZANDIM sakarya istinat mahkemesi dahil

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.