Mansur Şen istifa etti

Mansur Şen istifa etti
16 Aralık 2020

İYİ Parti kontejanından Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Mansur Şen Başkan Tanju Özcan'ın 'gereğini yap' demesinden sonra görevinden istifa etti.

HABER : Caner Güngör

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden "Bir saniyesine bile hükmedemediğin bir dünya için bu kadar fırıldak olmaya gerek yok " demişti rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu.. İdeolojinin de ötesinde bir duruşu olmalı insanın...Zorda olsa omurgalı olmaya devam edeceğiz.. Kandırılsak bile..." şeklinde bir paylaşım yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mansur Şen'in bu paylaşımda kimleri kast ettiği anlaşılamamıştı.

Kamuoyunda kimileri bu yazıyı Başkan Tanju Özcan'a kimileride İYİ Parti Bolu Yönetimine yazdı şeklinde yorumlamış fakat kimse kesin bir sonuca varamamıştı.

Tüm bu yaşananlardan sonra Belediye Başkanı Tanju Özcan, İYİ Parti kontejanından meclis üyesi seçilip başkan yardımcısı olan Mansur Şen'le bir görüşme yaparak istifasını istedi.

Bunun üzerine Mansur Şen istifa mektubunu yazdı ve Başkan Yardımclığı görevinden ayrıldı. Şen'den boşalan koltuğa yine İYİ Parti'den bir isimin geleceği öğrenildi.

2 yorum yapılmış

  • Mesut Doğanöz16 Aralık 2020 - 14:53
    İyi Parti kontenjanından Hasan hakan ALPASLAN bu görev için biçilmiş kaftandır.
  • Ozan bedir16 Aralık 2020 - 18:19
    Benim şahsi görüşüm Mansur şen gerçek yuvasına milliyetçi hareket partisine dönmeli Siyasi hayatını ülkücü hareketin gerçek yuvası Başbuğ’un yolunda yürümeli Saygılarımla Ülkücü ozan Bedir...

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.