Mansur başkan araçları gönderdi

Mansur başkan araçları gönderdi
20 Ocak 2022

İlimizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı sonrası yol kürüme ve tuzlama çalışmalarına Ankara Büyükşehir Belediyesinden destek geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Şen, çok sayıda karla mücadele aracını Bolu'ya gönderdiği duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Karla mücadele araçlarımız yağışın olumsuzluklarından etkilenen komşumuz Bolu'ya desteğe gitti. Bolu'daki çalışmalarımızı da kartakip.ankara.com.tr adresinden canlı olarak izleyebilirsiniz. İyi günde de kötü günde de daima dayanışma içindeyiz.” dedi.

3 yorum yapılmış

  • Mehmet Karakaya20 Ocak 2022 - 01:03
    Başkanlarımızi kutluyorum dayanisma birliktelik yardimlasama ornek olma budur işte Cikarsiz menfaatsiz yardimlasma Belediyelerin hizmet icin varolduklarinin en güzel ornegi
  • Turan yel 20 Ocak 2022 - 10:06
    Helal olsun baskanim , siyaset karistirmadan isini hakkiyla şeffaf bir şekilde yapan Türkiye’de ki iki insan sizlersiniz. Rabbim sizleri cumhurbaskanı olarak görmek nasip etsin
  • Ceto21 Ocak 2022 - 07:24
    Tebrikler teşekürler başkanım ilginize alakaniza

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.