Mahmut Alan adaylığa hazırlanıyor

Mahmut Alan adaylığa hazırlanıyor
18 Ekim 2018

Bolu’nun tanınmış isimlerinden Mahmut Alan için sosyal medya üzerinden “Mahmut Alan’ı belediye başkanı olarak görmek ister misiniz?” sorusuyla anket başlatıldı. Binlerce kişi Alan için oluşturulan ankete katılarak oy verirken Mahmut Alan'un bağımsız olarak Belediye Başkan Adaylığına hazırlandığı öğrenildi.

Bolu’da, geçmişte Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı yapan ve istifasının ardından herhangi bir siyasi partiye üye olmayan fenomen isim Mahmut Alan için sevenleri facebook üzerinden anket başlattı. Bolu’da ve yakın illerde sorunu olan yüzlerce kişinin yardımına koşan ve elinden geldiğince ihtiyaç sahiplerine yardım kampanyaları düzenleyen Alan’ı belediye başkanı olarak görmek isteyen vatandaşlar, açılan ankete katılarak oy kullandı.  Mahmut Alan “Gerek mesaj yolu ile gerek yolda yürürken bir çok arkadaşımız 'Seçimlerde aday mısınız?' sorusunu soruyor...Sizlerin teveccühünü de merak ediyorum... Ayrıca anket sayesinde bir eksikliğim varsa bunu da öğrenip düzeltmem gerektiğini düşünüyorum... Hayır diyen dostlar yorumda da şu sebepten dolayı 'Hayır' derlerse çok çok memnun olurum. Çünkü gerçek fikirlerini yazmak bana gerçek dostluk olacaktır.... Bolu'muzda siyasi olarak koltuğunu ve cebini düşünmeyecek ve bu işi hakkıyla yapacak kim çıkarsa şahsım olarak da desteklemeye hazırım... Bolu küçük. Herkes birbirini tanır...Allah şahidim olsun ki Bolu için çalışacağına kanaat getirdiğim adam gibi adamın her zaman yanındayım...Sizlerden de istirhamım Bolu için çalışacak ve bu sisteme dur diyerek, garibanın devlet kapısında adam muamelesi görmesini sağlayacak kişilere destek olmanızdır....Haddimi bilirim... Kesinlikle anket sayesinde popülerlik kazanmak veya başka bir pazarlıklara konu olmak gibi amacım yoktur...Vatan hainleri hariç hepinizi seviyor ve Allah'a emanet ediyorum...Birbirimize Allah doğru yoldan ayırmasın diye dua edelim...Anketin doğru ve yönlendirici olması bakımından şahsımı da etiketleyerek paylaşırsanız sevinirim...” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.