Mahmu Alan adaylığını açıklayacak

Mahmu Alan adaylığını açıklayacak
5 Aralık 2018

Bolu’nun tanınmış isimlerinden Mahmut Alan için sosyal medya üzerinden “Mahmut Alan’ı belediye başkanı olarak görmek ister misiniz?” sorusuyla başlattığı ankette binlerce kişinin oy kullanması sonrası Belediye Başkanlığı seçimlerine Bağımsız Aday olarak girmeye karar verdi. Alan önümüzdeki günlerde adaylığını resmen açıklayarak seçim çalışmalarına başlayacak.

Bolu’da, geçmişte Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı yapan ve istifasının ardından herhangi bir siyasi partiye üye olmayan fenomen isim Mahmut Alan için sevenleri facebook üzerinden anket bir anket başlatmıştı. Bolu’da ve yakın illerde sorunu olan yüzlerce kişinin yardımına koşan ve elinden geldiğince ihtiyaç sahiplerine yardım kampanyaları düzenleyen Alan’ı belediye başkanı olarak görmek isteyen vatandaşların sayısı binleri aşınca Alan bu talebe duyarsız kalamadı ve aday olmaya karar verdi.

Önümüzdeki günlerde bağımsız adaylığını resmen açıklayacak olan Mahmut Alan seçim çalışmalarına başlayacağı öğrenildi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.