Mahkeme o satışla ilgili kararını verdi

Mahkeme o satışla ilgili kararını verdi
22 Aralık 2021

Bolu Belediyesi tarafından Karacasu yolu üzerinde bulunan ve açık ihale yolu ile satılan fidanlıktaki arazinin satışı için AK Parti Mahkemeye başvurmuştu. Bolu İdare Mahkemesi açılan davayla ilgili kararını verdi. Mahkeme arsa satışı ile ilgili iddia edildiği üzere bir usülsüzlük tespit etmedi.

Bilindiği üzere Bolu Belediyesi tarafından Karacasu yolu üzerinde bulunan fidanlık arazisinde 90 dönüm arsa ihaleye çıkarılmış, Bolulu işadamı Oktay Ercan tarafından da yapılan açık ihalede de satın alınmıştı.

Oktay Ercan'ın turizm tesisi yapmak için satın aldığı bu arsayla ilgili AK Parti usülsüz satış yapıldığını iddia ederek satışın iptali için dava açmıştı. 

AK Parti adına İl Başkanı Suat Güner tarafından açılan mahkeme sonuçlandı. Satışla ilgili Bolu İdare Mahkemesi verdiği kararda herhangi bir usülsüzlük tespit etmedi ve dava Bolu Belediyesi lehine sonuçlandı.

2 yorum yapılmış

  • Emrah tugaytimur22 Aralık 2021 - 20:38
    Suat suat ah be sen su isleri birak
  • Vatandas23 Aralık 2021 - 11:23
    AK Parti adına İl Başkanı Suat Güner tarafından açılan mahkeme sonuçlandı. Satışla ilgili Bolu İdare Mahkemesi verdiği kararda herhangi bir usülsüzlük tespit etmedi ve dava Bolu Belediyesi lehine sonuçlandı.Ne oldu,yuzun kizardi mi Suat.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.