Liseli kızlar birbirine girdi

4 Mayıs 2016
Bolu Takip Gazetesi'nden Hakan Aydın görüntüledi

İzzet Baysal Caddesi saat 17.00 sularında karıştı. Cadde üzerinde tartışmaya başlayan kızlar, bir anda bir birlerine girdi. Kızları vatandaşlar zor ayırdı. Olay yerine gelen Emniyet güçler kızları Bahçelievler Polis Karakolu’na götürdü.

İzzet Baysal Caddesi üzerinde tartışmaya başlayan kızlar bir anda bir birine girdi. Cadde üzerinde önce bir birlerine bağırmaya başlayan kız öğrenciler, daha sonra çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları altında bir birlerine girdiler. Bir birlerine tekme ve tokat atarak saldıran kızları araya giren vatandaşlar zor ayırdı. Vatandaşların araya girmesinin ardından bir gurup olay yerinden ayrılırken, olay yerine gelen emniyet güçleri kavgaya karışan kızları aramaya başladı. İki gurubu da göz altına alan emniyet güçleri, kızları ayrı ekip otolarına alarak Bahçelievler Polis Karakoluna götürdü.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.