Koray Aydın ismi kaldırılsın

Koray Aydın ismi kaldırılsın
15 Eylül 2017
Bolu'da 12 Kasım 1999 depreminden sonra yapılan Kalıcı Konutlardaki Bulvara dönemin İmar ve İskan Bakanı Koray Aydın'ın adı verilmişti. Gazetenizi mail yağmuruna tutan vatandaşlar bulvardan Koray Aydın isminin kaldırılarak darbe teşebbüsü sırasında büyük kahramanlık göstererek şehit olan Ömer Halisdemir'in ismini verilmesini istiyorlar. 1999 yılında meydana gelen depremden sonra yapılan Kalıcı Konutlardaki bulvara dönemim İmar ve İskan Bakanı Koray Aydın'ın ismi verilmişti. Belediye meclis kararı ile verilen bu isime yer yer tepkilerde gelmişti. Son dönemde siyasi hayatında da yalpalamalarda bulunan Koray Aydın'ın isminin bulvardan kaldırılmasını isteyen vatandaşlar gazetemizi mail yağmuruna tuttular. Vatandaşlar bulvardan Koray Aydın isminin kaldırılarak şehir Ömer Halisdemir isminin bulvara verilmesini istiyorlar. Şimdi gözler Belediye Meclisine çevrilmiş durumda. Vatandaşların bu talebi meclise gelmesi bekleniyor.  

2 yorum yapılmış

  • Doğrucu Davut15 Eylül 2017 - 08:23
    Gardaş az dürst olun. Adam muhalif olunca kı gözünüze battı? Sıra sizin gazeteye gelene kadr mail yağmuruna tutulacak kurum mu kalmadı, gazete mi kalmadı? Koray Aydın'ı seven biri bile değilim bu yaptığnız haberlerle göklere çıkaracağnız adamı.
  • Eren15 Eylül 2017 - 07:27
    Ne mail yağmuru?Yalan söylemeyin.İşinize gelmeyince böyle sallama haber yaparsınız.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.