Köpeğe yol veren halk otobüsü şoförü, ayın şoförü seçildi

Köpeğe yol veren halk otobüsü şoförü, ayın şoförü seçildi
11 Şubat 2019

Geçtiğimiz günlerde, yaya geçidinde bekleyen köpeğe yol vermek için otobüsü durduran Bolu Belediyesi Özel Halk Otobüsü şoförü Burhan Parlak, ayın şoförü seçildi. 23. “Bizim Mahalle” etkinliği kapsamında Sarıcalar Mahallesi, Sarıcalar Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda düzenlenen dergi dağıtımında Bolu Belediye Başkanı Aladdin Yılmaz tarafından plaket takdim edildi.

Ödülünü alırken duygularını dile getiren Parlak, “15 yıldır Bolu Belediyesi Halk Otobüsleri’nde çalışıyorum. Kendim Bolulu değilim, Adıyamanlıyım. Ama eşim Bolulu, ben de Boluluyum. Şunu demeliyim. Ben 98-99 yıllarında Bolu’ya geldim o zaman hiçbir şey yoktu. Şehrin nereden nereye geldiğini görmeliyiz. Bana göre de, şunu söylemeliyim ki, Bolu’da da iki kahraman vardır, biri İzzet Baysal, diğeri Sayın Başkanımız Alaaddin Yılmaz. Çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.