Kongre heyecanı başladı; gözler Savaş Abak'ta

Kongre heyecanı başladı; gözler Savaş Abak'ta
15 Mayıs 2022

Ligin bitimine 1 hafta kala ligde kalmayı garantileyen Boluspor'da gözler 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü yapılacak kongreye çevrildi.

Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, Başkan Abdullah Abat'ın istifasından sonra Boluspor'u ligde tutmak için harcadığı mesai meyvelerini verdi. Özellikle eski başkanlar bu zor günlerde el birliğiyle başkan Tanju Özcan'ın önderliğinde bir araya gelirken eski kırgınlıklar bir tarafa bırakıldı ve camiada adeta bahar havası yaşanıyor.

Şu an yaşanan atmosferde eski başkanlardan Savaş Abak'ın isminin ön plana çıktığı görülüyor. Belediye Başkanı Tanju Özcan'ında sıcak baktığı Savaş Abak'ın kongrede aday olması yolunda bir beklenti var.

ŞİRKETLEŞMEYE SICAK BAKAN İSİMLERDEN BİRİ...

Özellikle yeni spor yasasının çıkmasından sonra bir çok kulüp şirketleşme yolunda şimdiden adımlar atmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Tanju Özcan'da şirketleşmeye sıcak baktığını, takım kümede kaldıktan sonra bu yönde bir çalışma yapacağını dile getirmişti. Savaş Abak'ında şirketleşmeye sıcak baktığı biliniyor.

Şayet Savaş Abak kongrede aday olursa genel kuruldan şirketleşme için yetki alacağı tahmin ediliyor. 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.