Köfteci Hasan'dan çok farklı lezzetler

Köfteci Hasan'dan çok farklı lezzetler
11 Şubat 2021

Uzun yıllar Bolu’da kasap ve restoran konseptinde hizmet veren Köfteci Hasan yine Bolu merkez Karaçayır Mahallesinde 'Köfteci Hasan Burger ve Steakhouse' adı altında Bolu’da farklı lezzetler yaratmak için yeni konseptinde hizmetine devam ediyor.

Etlerini Bolu ve Seben bölgesinde özenle yetiştirilmiş dana ve kuzulardan seçen, Bolu Belediye mezbahanesinde veteriner hekim kontrolünde kestikten sonra soğuk hava depolarında dinlenmeye alan 'Köfteci Hasan Burger ve Steakhouse'de daha sonra işinin ehli kasaplar tarafından ürünler hazırlınıyor.

Steak burger, Dallas Steak, T-Bone Steak, Şaşlık, Lokum, Rib eye, New York Steak  olmak üzere çeşitli ürünlerini müşterilerine sunmaya başlayan 'Köfteci Hasan Burger ve Steakhouse'  yüzde yüz dana etinden Burger köftesi ve hamburger ekmeğini tamamen el yapımı ve katkısız olarak müşterilerine sunuyor.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.