Kılıçdaroğlu'nu Bolu'nun yazına benzetti

Kılıçdaroğlu'nu Bolu'nun yazına benzetti
18 Mayıs 2023

Bolu’da MHP’den milletvekili seçilen İsmail Akgül, “Kemal Kılıçdaroğlu bizim Bolu'nun yazı gibi, geleceğim geleceğim diyor ama bir türlü gelemiyor” dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İsmail Akgül, rehavete kapılmadan ilk turdaki inanç ve heyecanla ikinci tura çalışacaklarını söyledi.

BOLU YAZI BENZETMESİ

Akgül, “Kılıçdaroğlu, bahar gelecek dedi ama Meteoroloji açıklama yaptı. Havalar, gök gürültülü parçalı bulutlu. Kılıçdaroğlu da bizim Bolu'nun yazı gibi, geleceğim geleceğim diyor ama bir türlü gelemiyor” ifadelerini kullandı.

“BİR TÜRLÜ GELEMEDİ”

Ben Dersimli Kemal geliyorum dedi, gelemedi. ‘Ben Seyit Rıza Kemal geliyorum’ dedi, gelmedi. ‘Ben ümmetçi Kemal geliyorum’ dedi, gelemedi. ‘Ben Demokrat Kemal geliyorum’ dedi, gelemedi. ‘Ben Saidi Nursici Kemal geliyorum’ dedi, gelemedi.

Her şey oldu ama bir tek Cumhuriyetçi Kemal olmayı beceremedi. Yakındır arar, “Ben kaybetmiş Kemal gelemiyorum” ifadelerini kullandı.

REHAVET UYARISI

“28 Mayıs'ta samimiyet ve dik duruş kazanacak. Hesap yapanlar değil, gönülden sevenler kazanacak. Büyük Türkiye Cumhuriyetinin 2'inci yüzyılı için, rehavete kapılmadan, aynı inanç ve heyecanla çalışmaya devam.”

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.