Kedi köpek tartışması kanlı bitti

Kedi köpek tartışması kanlı bitti
19 Haziran 2021

Bolu’da 54 yaşındaki Gürsel Söğütoğlu, evinde beslediği kedisini öldüren köpeğin sahibi olan komşusunu tabancayla vurdu. Bolu Belediyesi'nde zabıta memuru olan Yücel Güler omzuna isabet eden kurşunla yaralanırken, Söğütoğlu polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olay, sabah saatlerinde Dağkent Mahallesi 4’üncü adada meydana geldi. Bolu Belediyesinde zabıta olan 54 yaşındaki Yücel Güler’in köpeği dün komşusu Gürsel Söğütoğlu’nun kedisine saldırdı. İki komşu hayvanların birbirine saldırması nedeniyle tartıştı. Sabah saatlerinde tekrar karşılaşan Güler ve Söğütoğlu arasındaki ikinci kez tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Söğütoğlu, belinden çıkardığı tabancayla Güler’e ateş etti. Güler, omzuna isabet eden kurşunla yaralanarak kanlar içerisinde yere yığılırken Söğütoğlu, evine gidip tüfeği alıp bu kez de kedisine saldıran köpeğe ateş etti. Söğütoğlu’nun tüfeğinden çıkan fişekler köpeğe isabet etmedi.

Silah seslerini duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Güler, kaldırıldığı hastanede tedavi edildikten sonra taburcu edilirken, Söğütoğlu polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Söğütoğlu, komşusunun sabah saatlerinde tekrar karşılaştıklarında kendisini tahrik ettiğini ve sinirlenerek onu vurduğunu söyledi.

1 yorum yapılmış

  • Selçuk19 Haziran 2021 - 20:20
    Geçmiş olsun güzel insan yücel İnşallah en ağır cezayı alırsın gürsel denen din....l

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.