Karaçayır mahallesindeki bu rezilliğe artık birileri son versin

Karaçayır mahallesindeki bu rezilliğe artık birileri son versin
9 Ağustos 2023

Bolu'da Karaçayır mahallesi sakinleri sarhoşlardan, yüksek müzik sesinden ve drift yapan görgüsüzlerden bıktı usandı. Durum o kadar vahimki mahalleye kusanlar, ailelerin yaşadığı apartmanlara karşı işeyenler mahalle sakinlerinin sabrını taşırma noktasına getirdi.

Karaçayır mahallesinde bulunan konser alanı olarakta bilinen boş alan akşamları adeta sarhoşların ve drift görgüsüzlerinin mekanı haline geldi.

Mahalle sakinlerinden Ünal Hamarat bu rezilliğe bir sob verilmesini isteyerek, "An itibariyle gece saat 01.30'da Karaçayır konser alanı. Her akşam aynı manzaralar. Yüksek sesle müzik dinleyenler, nara atanlar, bağrışmalar, lastik çekmeler, drift atmalar, alkol. Nerede bizim değerli görevlilerimiz. Adam utanmadan evimize karşı tuvaletini yapıyor. Ailemizle balkonda oturamıyoruz. Valilik ve belediye acilen bu alan ile ilgili bir çözüm bulmalı." diyerek yaşanan rezilliği dile getirdi.  

6 yorum yapılmış

  • Bolulu9 Ağustos 2023 - 16:54
    Bu işi Gölköy yapıyorlardı en azından şehirden uzak kontrol altında oluyorlardı.Gölkoyü kapattılar herkes şehirde sokakta orda burda normaldir az bile bu şehrin yöneticilerine.
  • Asuman9 Ağustos 2023 - 17:08
    Bu bölge gittikçe varoşlaşmaya başladı sabaha kadar kavgalar gürültuler bağrışmalar bitmiyor.Polisi aramak zorunda kalıyoruz bu arada bir sürü bekçiler vardi ana caddede cirit atip duruyorlardı nerde bu mahalld bekçileri
  • Feridun9 Ağustos 2023 - 19:43
    Üzgünüm ki böyle çok şikayet var, bende farklı bir adreste ikamet ediyorum, iki kere emniyet'e şikayet te bulundum, ekip gönderiyoruz dediler ama göndermediler, emmiyet bu tür şikayetleri umursamıyor maalesef, evimin tam karşısında tuvaletini yapanlar, içenler, emniyeti de cimere şikayet ettim, cimer de bi yaptırım yapmazsa toplayacam üç beş kişi sopayla dalacam
  • Karaçayır9 Ağustos 2023 - 21:39
    Birde kurtuluş sok ve eski havuzlu bahçe etrafındakileri görseniz her gün kavga bagrış çagrış. Geç saatlere kadar sokakda oturmalar.
  • Bozkurt10 Ağustos 2023 - 10:04
    Bu mahalle bekcilerinin gorevi geceleri mahhalleri denetlemek deilmi ya gecen caddede 10 tane polis 6 tane bekci cevirme yapiyor bekciler trafik polisi olduda bizim mi haberimiz yok birde sahsi araclarinda oturup papci oynayan bekciler bile gordum bekciler denetlensin aldiklari parayi hak etsinler insanlar bu kotu manzariya gormek zorunda degil
  • Selahattin yılmaz10 Ağustos 2023 - 05:45
    Aktaş_karaçayır bolunun en vaeoş mahallesi tinerci sarhoş kaynıyor.Asayiş güvenlik seyirci kalıyor

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.