İYİ Parti'de Mansur Şen sesleri

Yerel seçime adım adım yaklaştığımız şu günlerde partilerin adayları henüz açıklanmasa da bazı isimler ön plana çıkıyor. Seçime kendi adayıyla gireceğini açıklayan İyi Parti’de Bolu’nun adayı olarak Mansur Şen’in ismi öne çıkıyor.

İYİ Parti'de Mansur Şen sesleri
11 Aralık 2023

Geçtiğimiz hafta gazeteci Caner Güngör’e konuşan İYİ Parti Bolu İl Başkanı Burhan Aktaş Bolu’da seçime kendi adayları ile gireceklerini ve toplumun her kesiminden oy alabilecek bir isim ile Belediyeye talip olduklarını dile getirmişti.

Şimdi gözler İYİ Parti’nin Bolu Belediye Başkan adayının kim olacağına çevrilmiş durumda. Siyasi kulislerde ise İYİ Parti’nin adayı olarak Belediye Meclis Üyesi Mansur Şen’in ismi konuşuluyor. Özellikle parti tabanından aday olması noktasında teveccüh gören Mansur Şen’in Belediyecilik tecrübesi de tartışılmaz.

 Konu hakkında şu an açıklama yapmayan Mansur Şen, gazeteci Caner Güngör’e Bolu için her zaman elini taşın altına koyacağını dile getirerek kendisini partililerinin gösterdiği teveccühe teşekkür etti.

3 yorum yapılmış

  • Vatandas12 Aralık 2023 - 10:56
    Bu şahıs yıllar öncesi Yüksel Ceylan"ın başkan seçildiği yılda MHP"den belediye başkanı adayı oldu. Kazanamadı.Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.
  • Bolulu13 Aralık 2023 - 11:37
    Milliyetçi bir duruşu olan, mühendislik ve mesleki bilgisiyle bu arkadaşımız Bolu Belediye Başkanlığına yakışır.
  • Zaten16 Aralık 2023 - 01:59
    Kardeşim kimi kandırıyorsunuz? İYI PARTİ yok hükmünde lütfen aday çıkartın il de ve ilçelerde boyunuzun ölçüsünü bi alında susun hele böyle bir aday profili seçim masrafını karşılarlarsa çıkarım der bu adayda aha görürsünüz :-)

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.