İYİ Parti Ahmet Yılmaz'ı neden istemiyor

İYİ Parti Ahmet Yılmaz'ı neden istemiyor
22 Aralık 2020

Belediye Başkan Yardımcısı Mansur Şen'in bugün istifasını resmen vereceği öğrenilirken yerine İYİ Parti'den Ahmet Yılmaz'ın atanması bekleniyordu. Fakat İYİ Parti yönetimi başkan Özcan'a çıkarak Şen'in yerine Ahmet Yılmaz'ın değilde Hasan Hakan Alpaslan'ı istedi.

Haber : Caner Güngör

İYİ Parti kontejanından Başkan Yardımcısı olan Mansur Şen'in bugün resmen istifasını vereceği öğrenilirken yerine yine İYİ Parti'den birisi atanacaktı. 

Belediye Başkanı Tanju Özcan İYİ parti'den tecrübesi ve Bolu'da sevilen biri olması nedeniyle Ahmet Yılmaz'ı bu göreve getirmek istedi. Fakat İYİ Parti yönetimi başkan Özcan'a çıkarak, "biz Ahmet Yılmaz'ı değil, Hasan Hakan Alpaslan'ı istiyoruz" dediler.

Bunun üzerine Bolu Gazetesi'nin aldığı bilgiye göre başkan Özcan restini çekerek "Benim kimle çalışacağıma siz değil ben karar veririm. Ben Ahmet Yılmaz ile çalışmak istiyorum. Kaldı ki Ahmet Yılmaz'da sizin partinizin kurucusu ve belediye meclis üyesi" dedi.

Bu gelişmelerden sonra şu an Başkan Yardımcılığına kimin geleceği henüz belirsizliğini koruyor.

3 yorum yapılmış

  • Ahmet kurt22 Aralık 2020 - 15:57
    Partiler bir birine seçimlere girerken ne sözü verdilerse gereği olmalıdır ancak her şey ekip işidir zincir halkası kadar güçlüdür Tanju Başkan tabiki uyum içinde çalışacak elini taşın altına koyacak sorumluluk alma cesaretini gösterecek birini istemesi doğaldır ben ali alıyor Veli almıyor demek istemiyorum ben iyi parti il başkanı olsam yönetimden karar çıkartır syn Tanju Başkan hepsi bölünün evladı ister senden ister benden farketmez yapılan hizmet bol ol
  • Vatandas22 Aralık 2020 - 15:59
    Iyi parti Belediye Meclisine girecek uyelerini secim zamani belirledi ve secildiler. Secilen meclis uyelerinin hepsinin baskan yardimcisi olabilme yeterlilikleri var.Iyi parti yonetiminin Baskan yardimcisi o olmaz bu olacak demek hakki yok.Secime baskan yardimcisi olacak diye girmediler.Mazbatalarini meclis uyesi olarak aldilar.Baskan mazbatasini Belediye Baskani sifatiyla aldi.Yardimcisini kendisi secmesi gayet dogaldir.Baskanin odasina kendi fikrinizle girer baskanin fikri ile cikarsiniz
  • Akil22 Aralık 2020 - 16:01
    Komik

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.