İşte usta siyasetçi Karagöz'ün 5 yıl önce Muhammed Hocayla ilgili yaptığı yorum

Bolu'nun usta siyasetçisi CHP İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz'ün ne kadar ileri görüşlü bir siyaset adamı olduğu bir kez daha ispatlandı. Karagöz'ün bundan tam 5 yıl önce Muhammed hoca ile ilgili yaptığı yorum bunu kanıtladı.

İşte usta siyasetçi Karagöz'ün 5 yıl önce Muhammed Hocayla ilgili yaptığı yorum
24 Mart 2024

Son dönemde Tanju Özcan'ın yanında yetişme imkanı bulan, özellikle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu yıkmak için Tanju Özcan'a büyük destek veren karşılığında İl Başkanlığını kapan usta ve tilki siyasetçi CHP İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz'ün Allah vergisi ileri görüşü bir kez daha ispatlandı.

Bundan tam 5 yıl önce şimdi AK Parti'den Belediye Başkanı Adayı olan o zaman ise Sağlık İl Müdürü olarak görev yapan Muhammed Emin Demirkol'un sosyal medyada paylaşılan 'Milyonluk makinayı Bolu'ya bedavaya getirdi' başlıklı bir haberinin altına CHP İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz'ün "Sevgili hocam Bolu için büyük bir değerdir. Muhammed Emin Demirkol" ifadeleriyle yaptığı yorum 5 yıl sonrasını gördüğünün ispatı olarak kayıtlara geçti.

CHP İl Başkanı Karagöz'ün "Sevgili hocam Bolu için büyük bir değerdir" şeklindeki yorumunu yeni gören bazı Bolulular Karagöz'ün bu yorumunu her yerde paylaşmaya başladılar. 

1 yorum yapılmış

  • Berk24 Mart 2024 - 13:47
    Tanju bey için de aslında öyle. Ama ilkeli ol(a)madığı için bugün bu halde.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.