İşte Tanju özcan'ın siyanürle altın aranacak şovunun iç yüzü

Vaad ettiği 52 projeden sadece 4 tanesini yarım yamalak hayata geçirebilen Belediye Başkan Tanju Özcan, projeleriyle değil yaptığı şovlarla oy toplama peşine düştü. Şimdide siyanürle altın arama yalanını uyurdu.

İşte Tanju özcan'ın siyanürle altın aranacak şovunun iç yüzü
25 Mart 2024

Artık verdiği sözleri tutmamasıyla bilinen, kendi partisinden aday olan Milletvekikilinin seçilmemesi için her türlü entrikayı çeviren, yaptığı şovlarla ülke gündemine damga vuran Tanju Özcan, anketleri görünce iyiden iyiye dengesini kaybetmeye başladı.

Şimdi güya Bolu'da siyanürle altın aranacak algısıyla kamera karşısına geçip bas bas bağıran Tanju Özcan'ın bu şovuda elinde patlayacak. Çünkü Bolu'da siyanürle altın falan aranmayacak.

Tüm ülkede olacağı gibi 2018 yılında yani Tanju Özcan'da milletvekili iken şu an devlete ait olan Koza firması tarafından Pirahmetler Köyünde Genel Maden arama ruhsatı alındı. Fakat bu ruhsat ile bölgede kazı veya sondaj yapılması mümkün olmadığı gibi siyanür işi falanda tamamen uydurma. Zaten alınan ruhsat ile sadece altın değil bölgede herhangi bir madenin olup olmadığı yönünde bir araştırma talep edilmiş.Akabinde ise bu ruhsatın alınmasından sonra firma bölgede hiç bir çalışma yapmadığı gibi aldığı ruhsatında süresi şu an sona ermek üzere.

Yani Tanju Özcan'ın bas bas bağırarak siyanürle altın aranacak, yok Bolu'nun ormanları yok olacak gibi söylemleri şova yönelik büyük bir yalan.

Gazeteci Caner Güngör'e konuşan Bolu Valisi Erkan Kılıç, Tanju Özcan'ın iddia ettiği gibi bölgede bu tarz bir altın yada maden arama, çıkarma işinin mümkün olmadığını zaten alınan ruhsatın süresininde dolmak üzere olduğunu açıkça ifade etti.   

2 yorum yapılmış

  • Bolulu25 Mart 2024 - 17:02
    Bolu Valiliği, devlet protokolü ve görev hiyerarşisi yönünden Bolu Belediye Başkanlığının amiri yani bir üst makamıdır. Kurallara uymayanlar hakkında devlet adına gereği yapılmalıdır.
  • Hande25 Mart 2024 - 17:59
    Buna içirenler bence bilerek içiriyorlar. Saçmalasın diye…

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.