İşte son anda çark eden 31 delege

İşte son anda çark eden 31 delege
8 Ağustos 2018

Cumhuriyet Halk Partisi'nde olağanüstü kuraltay için imza veren daha sonra da geri çeken 31 delegenin isimleri ortaya çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde, 24 Haziran seçimleri sonrası olağanüstü kurultay yapılmasını isteyen parti içi muhalifler, delegelerden imza toplayarak Genel Merkez'e teslim etti. Ancak CHP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada toplanan imzalardan 569'unun geçerli olduğu, 31 delegenin de imzasını geri çektiği vurgulanmıştı. Bu nedenle de kurultay yapılmayacağı duyurulmuştu. Açıklamanın ardından imzasını geri çeken 31 isim merak konusu olmuştu. Olağanüstü kuraltay için imza veren daha sonra da geri çeken 31 delegenin isimleri ortaya çıktı. Delegeler arasındaki Kayseri Milletvekili Çetin Arık ile Bursa Milletvekili Erkan Aydın'ın, yönetim tarafından seçim öncesi İyi Parti'ye gönderilen 15 vekil arasında yer aldığı öğrenildi. İşte imzasını çeken o 31 delege: 1- Kemal İrez (Ankara) 2- Hüseyin Çiçek (Sivas) 3- Orhan Gümüş (İstanbul) 4- Betül Duman (Eskişehir) 5- Sema Yavuz (Eskişehir) 6- Yücel Zara (İstanbul) 7- Cansu Baykara (İzmir) 8- Aydın Paksak (Mardin) 9- Şemsettin Çelebi (Samsun) 10- Bekir Akıl (Şanlıurfa) 11- Muhsin Devrim Altıntaş (İstanbul) 12- Üstüner Karacaoğlu (Erzurum) 13- Canan Silen (İstanbul) 14- Özlem Kaya (Erzincan) 15- Ali Yılmaz (Gaziantep) 16- Ayşe Işık (Elazığ) 17- Mehmet Şerif Memioğlu (Bingöl) 18- Aygül Kılıç Başboğa (Mardin) 19- Mehmet Çaplık (Mardin) 20- Şerif Yılmaz (Kilis) 21- Erkan Aydın (Bursa Milletvekili) 22- Çetin Arık (Kayseri Milletvekili) 23- Kazım Çam (İzmir) 24- İsa Eser (Antalya) 25- Maruf Kızılağaç (Bitlis) 26- Eyyüp Kalkan (Mardin) 27- Özcan Yılmaz (Antalya) 28- Özkan Yalım (Uşak Milletvekili) 29- Nazan Dönmez (İzmir) 30- Mitat Şahin (Uşak) 31- Serpil Gülseven (Kütahya)

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.