İşte Muhammed Hoca'nın Bolululara ettiği yemin

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol tüm kameraların önünde Bolu halkına hizmet için yemin etti. Demirkol'un hizmet adına ettiği bu yemin büyük beğeni topladı ve ayakta alkışlandı.

19 Mart 2024

Bolu siyasetine getirdiği, hoşgörü, samimiyet ve güler yüzü ile kısa sürede halkın gönlüne girmeyi başaran Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Bolu'ya layıkıyla hizmet edeceğine kameraların önünde şerefi ve kutsal kitap üzerine yemin etti.

İşte herkesin ayakta alkışladığı Demirkol'un o yemini;

"Doğruluk ve dürüstlükten ayrılmayacağımıza. Hemşehrilerimiz arasında hiçbir ayrım yapmayacağımıza, anayasa ve yasalardan ayrılmayacağımıza, kamu kaynaklarını namusumuz ve şerefimiz bilerek amacı dışında harcamasına göz yummayacağımıza, dezavantajlı kesimleri gözeteceğimize, sosyal politikaları güçlendireceğimizi, belediye hizmetlerinin gecikmeden ve kaliteli şekilde icrası için azami gayret sarf edeceğimizi. Belediye hizmetleri karşısında herkesin eşit olduğu gerçeğinden hareketle adaletten şaşmayacağımıza, emaneti hakkıyla ve layıkıyla taşıyacağımıza milletimiz hem şehirlerimiz ve tarih önünde namusumuz, şerefimiz ve kutsal kitabımız üzerine yemin ediyoruz."

5 yorum yapılmış

  • Ahmet Yaşar Erden 19 Mart 2024 - 19:06
    Mükemmel kaç tane belediye başkanı adayı bu şekilde yemin edebilir
  • Meral19 Mart 2024 - 19:11
    Adam gibi adam sözünün eri, hizmet ehli,Bolu ya değer katacak ,çalışkan, başarılı bi insan doçent dr.Muhammet Emin Demirkol dur,Bolu hizmet ne imiş görecek.
  • Mehmet19 Mart 2024 - 23:28
    M. Emin hocama güveniyorum. İl sağlık müdürlüğünde de bu sözü layıkıyla yerine getirdi. Yine getirecek. Hiç şüphem yok
  • güven20 Mart 2024 - 11:54
    İmaj” Yapmak Kolaydır, Zor Olan “Olduğun Gibi Görünmek ya da Göründüğün gibi olmaktır.BOLU EMİN ELLERDE
  • Mustafa20 Mart 2024 - 12:00
    Bravo Hocam

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.