İşte Bolu'nun yeşillikçi doktoru 'Maltaş'

İşte Bolu'nun yeşillikçi doktoru 'Maltaş'
6 Şubat 2021

Bolu’da 27 yıldır yeşillik üzerine tarımla uğraşan Yeşillikçi  Maltaş Şirketi, zaman içinde istikrarlı büyüme ile ilimizde üreticinin, tüketicinin ve esnafın yüzlerini güldürüyor.

Haber:Ayşe Tavaş

Bolu’da vatandaşa 12  ay boyunca taze sebze hizmeti vermeyi sürdüren Yeşilikçi Maltaş Şirketi’nin sahibi Mustafa Tuna Maltaş, meslekte 27 yılı geride bıraktı.  Türkiye’de Bolu, Ankara Beypazarı, Yalova ve Antalya’da marul, maydanoz, yeşil soğan, tere ve roka gibi taze sebzelerin üretimini yapan Maltaş Şirketi, sebzeleri  18 saatte dalından kopararak reyonlara getirip müşterilerine sunuyor.

Tarım sektörünün ve sürdürülebilir bir tarımın sağladığı faydaların önemini düşünerek taze sebzeleri dalından alındığı, hijyenini koruyarak tedariğinin sağlanması için önemli bir çalışma  yaptıklarını söyleyen Mustafa Maltaş, “Maltaş şirketi olarak Bolu’nun 12 aylık taze sebze ihtiyacını karşılıyoruz. Dalından direkt ürünü alarak müşterilerimize sunuyoruz. 27 yıldır bahçeden topladığımız taze doğal yeşillikleri vatandaşın mutfağına  ulaştırıyoruz. İstikrarlı çalışma  ve kalitemizle vatandaşa hizmet vermeyi sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

3 yorum yapılmış

  • Maltaş6 Şubat 2021 - 23:00
    Ayşe hanım bizi onurlandırdınız cok teşekkür ederim
  • Halil27 Mart 2021 - 21:52
    Merhaba iyi günler ben Halil eye Ankara Beypazarı da yaşıyorum yeşil soğan ve ıspanak yapıyorum eğer isterseniz sizin göreviniz bı kaliteli bı şirket ile çalışmayı düşünüyorum eğer sizde benimle isterseniz numaramı buraya bırakıyorum 05434982949
  • Mustafa MALTAŞ10 Mayıs 2023 - 08:25
    işini seven herkese selam olsun... inşallah birgün yolumuz düşer de taze lezzetlerin tadına bakma şansımız olur iyi çalışmalar dilerim.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.