İlkay Bayrak resmen mecliste

İlkay Bayrak resmen mecliste
11 Nisan 2023

Milletvekilliği aday adayı olmak için Belediye Meclis'inden itifa eden üyelerin yerine yedekten gelen CHP Belediye Meclis Üyesi İlkay Bayrak ilk meclis toplantısına katıldı. Bayrak "Bolu halkının menfaati ve hakları için değil elimi başımı taşın altına koyarım" dedi.

İlk meclis toplantısına meclis üyesi olarak katılan İlkay Bayrak'ın meclis üyeliği rozetini AK Parti Belediye Meclis Üyesi Kamuran Avcı taktı.

Resmen meclisde yerini alan İlkay Bayrak Bolu Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Ben CHP'den belediye meclis üyesi olarak girdim fakat ben o makamda Bolu halkı için varım. Ben parti gözetmeksizin tüm Bolu halkının menfaati ve hakları için orada bulunuyorum. Kimsenin adamı değilim, ben halkımın adamıyım. Amacım yaşadığımız kente lafla değil çalışarak hizmet etmektir" dedi.

2 yorum yapılmış

  • Saklambaçf11 Nisan 2023 - 04:55
    Tanjunun adamı degilim demek istemis Bolu halkını temsilcisiyin diyor.Eyyyy adamcı uteler ornek alın Ilkaydan.
  • Kemal12 Nisan 2023 - 11:33
    İlkay kardeşin başarılı olacağını ve bolunun sesi olacağına eminim. Yeni katılan bütün meclis üyelerine başarılar dilerim.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.