İlhan Durak "CHP değişmez, şartlara ve duruma göre değişen Tanju Özcan'dır" dedi

Başarılı siyasetçi MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak siyasetteki son gelişmeleri değerlendirdi. İlhan Başkan CHP'nin değişmediğini, dönem,şart ve koşullara göre değişenin Belediye Başkanı Tanju Özcan olduğunu söyledi.  

İlhan Durak "CHP değişmez, şartlara ve duruma göre değişen Tanju Özcan'dır" dedi
21 Kasım 2023

MHP İl Başkanı olduktan sonra gösterdiği halktan yana tavırlarla Boluluların gönlüne giren İlhan Durak gece gündüz demeden çalışıyor.

Kimi zaman düğünde, kim zaman yaylada, kimi zaman yolda vatandaşları yalnız bırakmayan İlhan Durak başkan son açıklamaları ile yine gündeme damgasını vuracak gibi.

CH'de değişim rüzgarının çok konuşulduğu bugünlerde İlhan Başkan CHP'nin değişmediğini, dönem,şart ve koşullara göre değişenin Belediye Başkanı Tanju Özcan olduğunu söyleyerek, "Özgür Özel, PKK/HEDEP’li Pervin Buldan ile Kürt devleti isteyen ve Türkiye’yi işgalci gören Pervin Chakar’ın elini öpüp konserini dinledi.

DHKP-C terör örgütü üyesi Nuriye Gülmen Ankara Yüksel Caddesinde açlık grevindeyken destek vermek için giden Tanju Özcan’dır

Halkevleri 2015 seçimlerinde HDPKK ya barajı geçmesi için destek vereceğini açıklamıştır. Genel Başkanları Oya Ersoy’da HDP’den milletvekili seçilmiştir. Halkevlerinin de en büyük destekçisi Tanju Özcan’dır.

Değişmeyen CHP,  dönem,şart ve koşullara göre değişen Tanju Özcandır" şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.