İlhan Başkan, Tanju Özcan'ı bombardımana tuttu

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın yas kararı alarak acı üzerinden propaganda yaptığını söyledi.

27 Aralık 2023

MHP İl Başkanı yaptığı açıklamayla Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı topa tuttu. Durak, Özcan'ın siyasi hesaplarla yas ilan ettiğini fakat ne yas tutmayı becerebildiğini nede de bu aziz milletin bir ferdine yaraşır şekilde davranıp milli birlik, dayanışma ve kardeşlikle hareket edebilmeyi.

Başkan Özcan'ın niyetinin halis olmadığı için Yas'ı yarıda kestiğini ifade eden Durak, "22 - 23 Aralık’ta 12 Kahraman askerimizin şehit olmasının akabinde acımızı bağrımıza bastık ama teröre teslim olmadık. PKK başta olmak üzere tüm bölücü terör örgütlerini lanetledik. Devletimiz, kahraman şehitlerimiz toprağa verilirken milletimizin ve şehitlerimizin intikamını almak için ardı ardına operasyonlarını sürdürmeye devam etti. Devlet terbiyemiz, siyasi duruşumuz, milli birlik ve kardeşliğimizle her zaman olduğu gibi yine devletimizin yanında olduk, kahraman ordumuzun muzaffer olması için dua ettik.

Tabi bu acının üzerinden siyaset yapacak art niyetliler olacaktı, oldu da...

Tanju Özcan, şehitlerimizin toprağa düşmesinden 3 gün sonra 25.12.2023 Pazartesi günü Saat:15:20 de, 7 günlük yas ilan etti. Yas tutmadaki niyeti halis olmayınca, siyasi hesaplarla ilan ettiği yası yarıda kesti. Hâlbuki yas ilan ettiği 7 günlük süre 01.01.2024 Saat:15:20 de bitiyorken, ilan ettiği yasın 31.12.2023 Pazar sabahı sonlanacağını açıkladı.

Ne yas tutabilmeyi becerebildi, ne de bu aziz milletin bir ferdine yaraşır şekilde davranıp milli birlik, dayanışma ve kardeşlikle hareket edebilmeyi. Şehitlerimizin aziz ruhunu incitenler hesabını maşeri vicdanda verecektir" şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.