İl başkanları Kılıçdaroğlu ile ne konuştu

İl başkanları Kılıçdaroğlu ile ne konuştu
21 Haziran 2023

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 81 il başkanıyla görüşmesinde hiç bir il başkanı istifa davetinde bulunmadı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile 81 il başkanının parti genel merkezinde 8 buçuk saat süren bir toplantı gerçekleştirdi. Gazeteci Caner Güngör'ün aldığı bilgilere göre il başkanları ile seçim sürecini değerlendiren Kılıçdaroğlu tüm il başkanlarını da tek tek dinledi.

İl Başkanları genel olarak seçim sürecinde yapılan yanlışları dile gtirdiler fakat büyükşehirlerin il başkanlarıda dahil olmak üzere hiç bir il başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifasını istemedi. 

İl başkanlarının yarın bu konuyla ilgili bir ortak açıklama yayınlayacağı ve Kılıçdaroğlu'nun adaylığına itiraz etme veya bir istifasını istemeye yönelik bir tavrın olmadığı öğrenildi.

1 yorum yapılmış

  • Vatandas23 Haziran 2023 - 10:45
    RTY diktatör diyen adam kendisidir.Yenilen pehlivan güreşe doymaz derler.Kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı Onun derdi seçim kazanmak değil, O'nun derdi genel başkanlıkta nasıl kalabilirimdir demişti .

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.