HIGHWAY'DEN 12.YILDÖNÜMÜNE ÖZEL 12 BÜYÜK HEDİYE

HIGHWAY'DEN 12.YILDÖNÜMÜNE ÖZEL 12 BÜYÜK HEDİYE
12 Temmuz 2023

28 Temmuz 2011 yılından bu yana, her yaştan insanın ‘Eğlence Ve Mutlu Yaşam Merkezi’ olma hedefiyle yola çıkarak Ankara ve İstanbul’un tam ortasında, Dünyaca ünlü seçkin markalar ile 12 yıldan beri başarıyla faaliyet gösteren ve her yıl milyonlarca kişiyi ağırlayan HighWay Outlet alışveriş merkezi, 12.Yıl Dönümünü 12 büyük Hediye ile kutluyor!

Geçtiğimiz yıl 28 Temmuz’da 11.yıl dönümünü Hande YENER Konserine ev sahipliği yaparak kutlayan HighWay Outlet, bu yıl 12. yıldönümünü en çok alışveriş yapan ilk 12 müşteriye 12 farklı büyük hediye vererek kutlayacak.

12 KİŞİYE 12 HEDİYE

12. Yıldönümü kutlamaları kapsamında 12-27 Temmuz 2023 tarihleri arasında HighWay Outlet AVM’den alışveriş yapan müşteriler fiş veya faturalarını Danışma noktasına gelerek ibraz edecekler ve kampanyaya katılım hakkı sağlayabilecekler. Kampanyanın sonunda, 28 Temmuz Cuma günü ibraz edilen fiş veya faturalar sonucunda en çok alışveriş yapan 12 kişi belirlenerek birbirinden güzel hediyeler sahiplerini bulmuş olacak.

En çok alışveriş yapan 1. müşteri; ‘IPHONE 14 PRO MAX’, 2. Müşteri; ‘MACBOOK AIR M1’, 3. Müşteri; ‘ROBOROCK Q7 MAX’ ve ödül hakkı kazanan diğer müşteriler birbirinden güzel hediyelerin sahibi olacak. Ödül kazanan müşteriler, ödüllerini 28 Temmuz itibarıyla alışveriş merkezi danışma noktasına gelerek kimlik ibrazı ile teslim alabilecekler.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.