Highway'de indirim panayırı başlıyor

İstanbul ile Ankara’yı birbirine bağlayan Anadolu Otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde bulunan HighWay Outlet’te, geleneksel hale gelen ‘İndirim Panayırı’ başlıyor.

Highway'de indirim panayırı başlıyor
9 Şubat 2024

Her yıl tekrarlanarak geleneksel hale getirilen İndirim Panayırı, 10 Şubat-31 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 31 Mart Pazar günü saat 22.00’ye kadar devam edecek indirim panayırında, dünyaca ünlü markalar panayır fiyatlarıyla satışa sunulacak. Bütün bir yıl müşterilerine outlet satış fiyatlarıyla uygun alışveriş fırsatı sunan HighWay Outlet’teki mağazalar, depolarındaki ürünleri eritmek ve yeni ürünlere yer açmak için ürünlerini maliyetlerinin altında ‘Sezonun Son Fırsatı’ olarak indirim panayırı sürecinde satışa sunacak.

AVM’den yapılan açıklamada, “Yüzlerce marka Türkiye’de tüm indirimli ürünlerini sizler için HighWay’de satışa sunacak. Yüzde 50-60-70’e varan indirimler için HighWay Outlet’e bekliyoruz” denildi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.