Haydi Boluspor taraftarı sıra bizde

Haydi Boluspor taraftarı sıra bizde
27 Mart 2023

Boluspor'u çok zor bir durumdayken alarak bugün playoff potasına sokan Boluspor başkanı Savaş Abak'ı Boluspor'a gönül verenler, taraftarlar yalnız bırakmıyor.

Bugüne kadar kendisine vaad edilen hiç bir şey yerine getirilmemişken, aylardır kulübün 1 kuruş kazancı yokken, kendisi ve yönetim kurulunun fedakarlıklarıyla bu noktaya gelen kırmızı beyazlı ekibimiz playoff maçları için artık son düzlüğe girdi.

Denizli deplasmanında aldığı 3 puanla taraftarları şampiyonluğa dair heyecanlandıran ekbimiz salı günü lider Samsuspor ile çok önemli bir maça çıkacak.

28 Mart Salı günü saat 14.30'da Samsuspor'u ağırlayacak ekibimiz bu maçı kazandığı taktirde özellikle playoff yolunda büyük bir rahatlama yaşayacak. Hatta ve hatta takımımızın matematiksel olarak direk Süper Lige çıkmaması işten bile değil.

Başkan Savaş Abak kendisini hiç bir zaman yalnız bırakmayan taraftarlarımızı Samsunspor maçına özellikle davet ederek, "Sen yoksan bir eksiğiz" sloganıyla taraftarlarımızdan destek beklediğini dile getirdi.  

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.