Hani temlik yoktu

Hani temlik yoktu
21 Mayıs 2016

Bolu’nun trajı yüksek günlük gazetelerinden Olay Gazetesine 19 Mayıs’ta demeç vererek, biz Boluspor’a temlik koymadık diyen Başkan Abak'ın daha yatsı ezanı okunmadan temlik koyduğu ortaya çıktı. Üstüne üstelik Abak  "kendi alacaklarımı garantiye almam lazımdı" diyerek çark etti..

Olay gazetesinde yayınlanan röportajında, “Şunu da kesinlikle söylüyorum, Boluspor'a 880 gündür benim ve yönetimin verdiğim paraların tamamını, başkan ve yönetim karşıladı. Ben 28 Mayıs'ta kazanacağıma inanıyorum ama durduk yerde kulübü 1 Milyon daha borca sokmanın bir anlamı yok. Alacaklarımız için bir temlik koymadık” demişti. Bu açıklamanın bir gün sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) nezninde Boluspor’un alacaklarına karşılık federasyondan gelecek gelirlere temlik koyduğu ortaya çıktı. Hemde Abak bu açıklamasından bir hafta önce temlik koymuş. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar sözünde olduğu gibi Abak’ın yalanı çok kısa sürede ortaya çıktı. Önceki gün temlik koymadım diye röportaj veren Abak bugün, “Ben birileri gibi kredi çekerek kulübü 1 milyon TL zarar uğratmadım. Verdiğim paralar için temlik koydum” dedi. Kendi söylediği yalanı yine kendi verdiği demeç ile ortaya çıkartan Savaş Abak’ın ne yapmaya çalıştığı anlaşılamadı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.