Hakan Alparslan resmen göreve başladı

Hakan Alparslan resmen göreve başladı
12 Ocak 2023

Bolu Belediyesi İYİ Parti Başkan yardımcısı kontenjanındaki değişim resmi olarak gerçekleşti. Daha önce İYİ Parti kontenjanından Belediye Başkan yardımcısı olan Mansur Şen’in istifasıyla görevi devralan Ahmet Yılmaz, dün resmi olarak görevi Hasan Hakan Alparslan’a devretti. 

Yapılan görev değişikliğiyle, İYİ Partili Meclis üyelerinin sırayla oturduğu Bolu Belediye Başkan yardımcılığı koltuğuna Suat Orhan dışında tüm İYİ Partili Belediye Meclis üyeleri oturmuş oldu. 

5 MÜDÜRLÜK BAĞLANDI

Dün gerçekleşen Bolu Belediyesi Ocak ayı Meclis toplantısında Başkan Tanju Özcan, geçen hafta görevinden ayrılan Ahmet Yılmaz’ın yerine Hasan Hakan Alparslan’ın resmi olarak getirildiğini dile getirdi. Belediye Başkan yardımcılığına getirilen Alparslan, Hukuk İşleri Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ve Gelirler Müdürlüğünden sorumlu olacak. 

TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye Başkan yardımcılığı görevini devralmasının ardından kürsüye çıkarak Meclise seslenen Hasan Hakan Alparslan; “Değerli arkadaşlar, yine 2 yıl önce de yapıldığı gibi bazı aklı evvellerin yaratmaya çalıştığı kaos ortamını yok eden, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılında beni böyle kıymetli bir göreve layık gören, bu önemli senede Bolumuza Başkan Yardımcısı olarak, hizmet etme imkanını veren , başta Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan ‘a, amasız, fakatsız, şartsız 2 yıl önce de olduğu gibi,  beni destekleyen İYİ Parti İl Başkanımız Sayın Ahmet Örnekbaş’ a, Merkez İlçe Başkanımız Sayın Murat Güler’ e, Parti Genel Merkemizde görev yapan saygıdeğer büyüklerime, il-ilçe yöneticisi bütün dostlarıma, delegelerimize ve kıymetli Bolu halkına şükranlarımı sunuyorum. Belirsizlik sona ermiştir. Buradan kimseye ekmek çıkmaz. Ben sadece işime bakarım. Son bir haftada özellikle sosyal medyada desteklerini esirgemeyen, mesaj atan, telefonla arayan, bütün dostlarıma da saygılarımı sunuyorum. Meğer ben ne kadar çok insan biriktirmişim, ne kadar çok dost kazanmışım, bundan onur duydum. Bu güveni hiçbir şeye değişmem.  Allah’a şükürler olsun ki ; bu güveninize layık olmak için, gece-gündüz sizlerle beraber Bolu’ya hizmet etmek benim için bir onur olacaktır” dedi. 

HER BİREY FARKLI BİR YAPIYA SAHİPTİR’

Alparslan konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Değerli arkadaşlar, Mart 2019 ‘dan bu yana, Bolu Belediyesi Meclis Üyeliği, Denetim komisyonu, Plan- Bütçe Komisyonu, Encümen üyelikleri ve Meclis 1.Başkan Vekilliği görevlerini nasıl layıkıyla yerine getirdiysem, bundan sonraki görevlerimde de aynı hassasiyete sahip olacağımdan emin olabilirsiniz. Daha yeni başlıyoruz. Ben kimsenin yerine gelmedim. Her birey farklı bir yapıya sahiptir, her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Ne iş yaparsam yapayım, en iyisini yapmak ve bir taraftan da Belediyemizin menfaatlerini , dolayısıyla da  Bolu Halkının menfaatlerini korumak adına gereğini yapacağımdan hiç şüpheniz olmasın . Belediye imkanlarının,  Bolu Halkına hizmet için kullanılması en büyük amacımız olmaya devam ederken, Türkiye’nin yaşanabilir en güzel şehri olmak adına çalışmalarımız hız kesmeyecek ve uyum içinde devam edecektir” 

1 yorum yapılmış

  • Brk16 Ocak 2023 - 09:18
    Başarılar Başkanım

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.