Gurtbetçi vatandaştan rüşvet iddiası

Gurtbetçi vatandaştan rüşvet iddiası
21 Eylül 2018
Yurt dışında yaşayan gurbetçi Muammer Yılmaz ile Taşkesti'de yaşayan kayın biraderi Süreyya Özdemir isimli vatandaşlar Taşkesti Belediye Başkanı Efrayim Özdemir hakkında rüşvet istemek iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığına şikayette bulundular.
Şikayet dilekçesinde Süreyya Özdemir şu iddialara yer verdi, "Taşkesti belediye başkan vekili Efrayim Özdemir'in, Mudurnu Asliye Hukuk Mahkemesi'nde tapu iptali davası açtığını öğrendim. Konuyu görüşmek üzere belediyedeki makamına gittim. Efrayim Özdemir bana davanın bilgisi dahilinde açıldığını fakat konunun halledilebileceğini, bunun için de eniştem Muammer Yılmaz'ın annesi Nazmiye Yılmaz'a ait Karacasu mandıra da bulunan yeri ve 20 bin TL nakit parayı kendisine vermemiş halin de Davayı geri çekeceğini, konunun da tamamen kapanacağını, fakat söylediklerim yapılmazsa davanın devam edeceğini beyan etti. Yani benim vasıtam ile eniştem Muammer Yılmaz'dan rüşvet istemiş oldu. Ben kendisine karşı olarak kesinlikle istediklerini vermeyeceğimi ve bu yaptığının rüşvete girdiğini belirterek belediyeden ayrıldım" Almanya'da ikamet eden Muammer Yılmaz ise, "2017 yılında Taşkesti belediye başkanlığına vekaleten baktığı dönemde Karacasu Mandıra mevkiinde bulunan Ada no: 153 Parsel: 7 numaralı arsamız ile alakalı Mudurnu Asliye Hukuk Mahkemesine açmış olduğu dava ile alakalı akrabam Süreyya Özdemir'i Efrayim başkanın makamına gönderdim. Akrabam Süreyya'dan annemin yerini ve 20 bin TL istediğini öğrenince şikayetçi olmak istedim" dedi. [gallery ids="16767,16768,16769"]

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.