Görev başındaki doktora çirkin saldırı

Görev başındaki doktora çirkin saldırı
23 Aralık 2021

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli doktor Emre Bilgin görevi başında saldırıya uğradı. Doktoru darp eden saldırgan 24 yaşındaki Y.E.D polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli doktor Emre Bilgin, görev yaptığı hastaneni göz polikliniğinde saldırıya uğradı. Saldırının ardından yüzüne aldığı darbelerle yaralanan Doktor Bilgin, meslektaşları tarafından tedavi altına alındı.

Doktoru yaralayan saldırgan Y.E.D. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bolu Valisi Ahmet Ümit, saldırganın yakalandığını ve hakkında işlem başlatıldığını ve konunun takipçisi olacaklarını açıkladı.

1 yorum yapılmış

  • Bolu141423 Aralık 2021 - 21:28
    Yakında bu ülkede doktor kalmayacak. Bir doktor nasıl yetişiyor. Bu saldırgan kazmalar nereden bilsin . Böyle kazmalar sokakta çakallık yaparken. Bu doktorlar milletine dinine vatanina daha faydalı olmak için gece gündüz ders çalışıyor 17-18 sene kitapların sınavların arasında geçiyor. Devlet doktoruna sahip çıksın böyle kazmalara fırsat vermesin. Bir daha böyle şeyler yaşanmasın doktorlara karşı. Doktora işlenen saldırı ayrı ele alınmalı .

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.