Gölyüzü mahallesinde olaylar çıktı

Gölyüzü mahallesinde olaylar çıktı
7 Şubat 2016

Yenilgiyi hazmedemeyen Adana Demirspor taraftarları, Gölyüzü Kavşağı'nda otobüslerden inip kahvehaneyi bastı. Yüzlerce taraftarın saldırısında bir kişinin kafasından yaralandı.

Boluspor’un 1-0 kazandığı maç sonrasında polis eşliğinde otobüslere bindirilerek stattan ayrılmak üzere olan 400 kişilik Adanademirsporlu taraftarlar, Gölyüzü Kavşağı'na geldiklerinde bir anda araçlardan inerek kahvehaneye saldırılar. Kahvehanenin camlarını kıran taraftarlar içeride bulunan bazı kişilere de saldırdılar. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Otobüslere bindirilen Adanademirsporlu taraftarlar Gölyüzü Kavşağı’nda tekrar otobüsten inmek istedi. Yaşanan arbede sonrasında otobüsler polis eskortluğunda şehir merkezinden çıkartıldı. Olaylarda kahvehanede bulunan ve başına aldığı darbeyle yaralanan Ömer Tabak isimli vatandaş İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde tedavi altına alındı. Tabak’ın sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. adanademisporlular-kahvehaneye-saldirdi-20160207164339

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.