Gölcük'te randevu yok, mangal var

Gölcük'te randevu yok, mangal var
7 Haziran 2020

Bolu Valisi Ahmet Ümit'in Abant, Yedigöller, Gölcük gibi alanlara randevuyla girileceğini açıklamasından sonra özellikle Gölcük boş kaldı. Bolu Belediyespor Başkanı Sinan Barut bunun üzerine bir duyuru daha yaparak, "Randevu yok, belirlediğimiz yerlerde mangalda yakalabilirsiniz" dedi.

Turim noktasında ilimizin önemli getirisi olan Gölcük bu hafta sonu boş kaldı. Mangal yakmanın yasaklandığı açıklamasının yanında birde Bolu Valisi Ahmet Ümit'in Yedigöller, Abant, Gölcük gibi alanlara randevuyla girileceğini açıklaması Gölcük'ün boş kalmasına sebep oldu.

Bunun üzerine Bolu Belediyespor Başkanı Av. Sinan Barut bir açıklama yaparak Gölcük'ün bundan sonra randevusuz olarak ziyaretçilerini kabul edebileceğini, ayrıca Gölcük'te belirlenen yerlerde vatandaşların mangal yakabileceklerini açıkladı. 

Başkan Barut ayrıca Tabiat Harikası Gölcük'te Korona Virüs (Covid 19) nedeniyle tüm tedbirlerin alındığını, bir çok noktaya dezenfektan konulduğunu, uyarıcı tabelalar ve personelimiz ile birlikte misafirlerimize randevusuz şekilde hizmet edeceklerini belirtti.    

 

1 yorum yapılmış

  • Bolu beyi7 Haziran 2020 - 11:04
    Arkadas vali yasaka diyo belediye spor baskani serbes diyo hangisi vali hangisibelediye başkanı konuyo aciklicak yetkili yokmu boluda ....azi olan konuşur o zaman

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.