Gökhan Aydın'dan başkan Tanju Özcan'a çok sert cevap

Gökhan Aydın'dan başkan Tanju Özcan'a çok sert cevap
26 Mart 2023

Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın AK Partili Meclis Üyelerine çay fırlattığı görüntüleri paylaşarak Cumhurbaşkanı Erdoğan için paylaşım yapmasına tepki gösteren AK Parti Milletvekili aday adayı Gökhan Aydın çok sert tepki gösterdi.

Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medya hesabından "Yangında,selde halkın kafasına çay fırlatan Cumhurbaşkanı; bu kez de 50 binden fazla canımızı kaybettiğimiz binlerce çocuğun hala kayıp olduğu deprem bölgesinde insanların tepesine oyuncak fırlatıyor. Böyle devam ederse siz de yiyeceksinz kafanıza oyuncağı. Hatırlarsınız.!!!" şeklinde yazdıktan sonra altında AK Partili Meclis Üyelerine çay fırlattığı görüntüleri paylaştı.

Özcan'ın bu tavrına oldukça sinirlenen AK Parti Milletvekili aday adayı Gökhan Aydın, "Tanju ÖZCAN bu videoyu neden bu kadar uzun tuttun ki? Yoksa aday olan işbirlikçilerin ve fanlarının listeye giremeyecek olması endişesini mi yaşıyorsun? Kimin pr çalışması bu? Artık bu oyunu bozmaya geliyorum. AK Partideki işbirlikçi ve fanlarınla tarih olacaksın.

Bugünleri mumla arayacaksın Tanju ÖZCAN. Nasip olur da Milletin vekili olursam bundan sonra ne liderimiz Recep Tayyip Erdoğan 'a ne de AK Partime laf söyleyemeyeceksin.

Her Meclis toplantısında vekili olduğum Milletin sıralarında olacağım. Sirkini başına yıkmaya geliyorum.Andım olsun!" şeklinde sosyal medyadan paylaşım yaptı.

1 yorum yapılmış

  • Yürü ve kim tutar seni26 Mart 2023 - 20:22
    Helal olsun konuştuğun gibi yurekliysen ,dediğini yaparsan,Bolu'nun haklarını savunursan kimse önünde duramaz. .

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.